Meer informatie over joolz kinderwagen | Wandel wagen

Joolz kinderwagen

Met de Joolz kinderwagen heb je een degelijk en praktische kinderwagen waarmee je de baby optimaal kunt vervoeren. Op iedere plek kun je met de Joolz kinderwagen komen. De Joolz kinderwagen is een Nederlands ontworpen kinderwagen en voldoet dan ook aan de hoogte kwaliteitsnormen bedenkbaar. Met een Joolz kinderwagen kun je alle kanten op en kun je met het kind op een veilige manier rond rijden. Kies voor de Joolz kinderwagen omdat je daarmee je kind handig kunt vervoeren, maar ook omdat je met het kind aan tafel op hoogte goed kunt communiceren.

Gebruik als stoel

De Joolz kinderwagen kan worden gebruikt als ergonomische stoel, juist omdat de stoel eveneens is uitgevoerd met voeten steunen. Daarbij zit het kind heerlijk comfortabel op een stabiele manier. De Joolz kinderwagen is daarbij zo uitgevoerd dat het kind op de juiste hoogte zit bij de eettafel. Het kind wordt dus extra betrokken bij de dagelijkse handelingen van de ouders en dat komt dus het contact met het kind ten goede. Bovendien kan de stoel in twee richten gesteld worden, zodat het kind optimaal kan zitten en goed in de kinderwagen zitten. Bestel de Joolz kinderwagen bij ons om het kind op een betrouwbare manier te vervoeren.

Gebruik als reiswieg

De Joolz kan in de platte stand goed worden gebruikt als reiswieg. Deze is 82 cm in lengte en kan daarmee goed worden gebruikt voor kinderen in te leeftijd tot een half jaar. De Joolz kinderwieg is uitgevoerd met een kunstmatig geproduceerd matras. Dit houdt dus in dat het kind geen last krijgt van stof of mijt, omdat deze niet worden aangetrokken. Het kind kan daarmee dus rustig blijven en langdurig slapen. De reiswieg kan eveneens uit de kinderwagen worden gehaald en daarmee handig worden gedragen. Profiteer ook van handige vervoerbaarheid van het kind door gebruik te maken van de Joolz kinderwagen.

Inklapbaarheid

De Joolz kinderwagen kan op een praktische manier compleet worden ingeklapt. Dit betekent eveneens dat de kinderwagen zelf gemakkelijk kan worden vervoerd. Ook kan de kinderwagen ingeklapt verticaal worden neergezet opdat het in huis weinig ruimte in beslag neemt. Daarmee is de Joolz kinderwagen in alle opzichten een praktische kinderwagen. De kinderwagen is eveneens inklapbaar met het stoeltje er nog aan bevestigd.

Aanvullende accessoires

Naast de standaard uitrusting van de kinderwagen met een wieg en stoel verkrijgt u daarnaast eveneens de volgende elementen om het vervoer van het kind eenvoudiger te maken:

  • een regenhoes;
  • een boodschappenmand;
  • parasol in meerdere kleuren en motieven;
  • slaapzak en verzorgingstas;

Het frame van de kinderwagen kan worden verkregen in zowel grijs als zwart. De andere accessoires kun je in meerdere kleuren verkrijgen zodat je je eigen kinderwagen stijl hebt. Bestel bij ons je eigen Joolz kinderwagen om jouw kind goed te kunnen vervoeren tijdens het winkelen.

Kinderwagen voor iedereen

De Joolz kinderwagen is zo ontworpen dat iedere ouder klein of lang handig van de kinderwagen gebruik kunnen maken. De duwstang is namelijk verstelbaar zodat ouders met een lengte van twee meter de kinderwagen kunnen voortduwen. Omdat het kind in de eerste maanden ook snel groeit, kunnen daartoe de voetensteunen in drie standen worden gesteld. Op die manier wordt het kind altijd goed ondersteund waardoor het kind altijd goed en comfortabel zit. Neem ook de Joolz kinderwagen zodat je gemakkelijk met het kind op reis kunt gaan.

 
Copyright 2009 - 2021 | wandel-wagen.nl